“Wij staan voor kwaliteit, Klaver doet dat ook”

“De energiewereld is niet transparant, onduidelijk en ingewikkeld. Daarom hebben we het uit handen gegeven aan de Klaver Groep. Dat is een heerlijke ontlasting. Het heeft ons bovendien al aardig wat geld bespaard: ze kopen voordelig in, maar we hebben ook flink wat energiebelasting teruggekregen. We hadden namelijk 2 panden, 2 energieaansluitingen en betaalden dus ook 2 keer energiebelasting. Klaver heeft het administratief zo geregeld dat we nu maar 1 keer energiebelasting betalen. Met terugwerkende kracht tot 5 jaar. Je moet het maar weten. Verder gebruiken we de meetdiensten van Klaver, we kunnen ons verbruik nu online volgen via het online portaal.”

“Klaver heeft daarnaast een energieonderzoek gedaan en een onderbouwd plan voor besparingen gemaakt. De verlichting is al vervangen, nu zijn ze bezig om onze installaties slim met elkaar te laten samenwerken. Omdat wij op elektriciteit koken, willen we ook gaan kijken of zonnepanelen iets voor ons is. Maar die investering moet wel een overzienbare terugverdientijd hebben.”

“Als Da Vinci staan we voor kwaliteit, voor vertrouwen. Als je bij ons wijn bestelt, weet je dat het een goed glas is. Zo werkt het ook met Klaver. Zij zijn specialisten, daar hebben we alle vertrouwen in. Wim Daemen en zijn collega’s zijn bovendien plezierige mensen die met je meedenken, snel handelen en afspraken nakomen.”

Petro Kools, restaurant Da Vinci

Deel dit bericht

Meer nieuws

Schrijf je hier voor onze nieuwsbrief