Wat te doen met energie? Kom naar de infosessie

De energieprijzen rijzen de pan uit, de oorlog in Oekraïne maakt de situatie er steeds lastiger op. Welke energiekeuzes kun je op dit moment het beste maken? Op 5 en 12 april houden we samen met Full Account Adviseurs en Accountants een ontbijtsessie. Je kunt je nu aanmelden.

In de sessie legt directeur Wim Daemen van Klaver Energie uit waarom de energieprijzen zo hoog zijn en wat je het beste kunt als je dit jaar nog een energiecontract moet afsluiten. Ook gaat hij in op de labelplicht – vanaf 1 januari 2023 moeten kantoorgebouwen en bedrijfsverzamelgebouwen minimaal energielabel C hebben – en de energiebesparingsplicht die grotere bedrijven hebben. Een belangrijk deel van de sessie gaat over de mogelijkheden om energie te besparen. Want dat leidt direct tot een aanzienlijk prettiger energierekening.

Je bent van harte welkom op een van beide ontbijtsessies. Op dinsdag 5 april is er een sessie in het kantoor van Full Account in Venlo, op dinsdag 12 april is de sessie in het kantoor van Full Account in Venray. De sessies duren van 8 tot 9.30 uur. Voor koffie en broodjes wordt uiteraard gezorgd. Wil je komen? Stuur dan een mail naar info@fullaccount.nl.

Deel dit bericht

Meer nieuws

Schrijf je hier voor onze nieuwsbrief