Uitbreidings- of verhuisplannen? Wij helpen je met de energie

Het overvolle stroomnet staat je plannen voor uitbreiding, verhuizing of verduurzaming mogelijk in de weg. Toch is er nog veel mogelijk. Dus heb je plannen, laat het ons weten.

We zien steeds meer partijen de markt opgaan die bedrijven extra energiecapaciteit op locatie bieden. Misschien ben je ook al benaderd. Vaak gaat het om standaardproducten die bedoeld zijn als kortetermijnoplossing. Echter: voor de lange termijn zou het een flinke last kunnen betekenen. Je doet dan nu een flinke investering die wellicht onnodig is of op de lange termijn veel geld kost.

Lokale opwek

Je energievoorziening is maatwerk, daar is geen standaardoplossing voor. Misschien kun je ook met je  huidige aansluiting uitbreiden door processen efficiënter in te richten. Wij kunnen daarbij helpen. Ook zijn we in gesprek met meetbedrijven om extra lokale opwek te realiseren die naadloos samenwerkt met je eigen energievoorziening.

Enexis

We zijn ook in overleg met Enexis. Ze breiden in een enorm tempo netcapaciteit uit en passen hun organisatie aan om antwoord te geven op de nieuwe vragen vanuit de markt. Klaver kan meedenken in deze processen, daar hebben we de ervaring en kennis voor. Ook ons mooie netwerk speelt hierin een belangrijke rol; we zijn bezig om producten en services in te richten om de vragen van onze klanten te beantwoorden.

Neem contact met ons op

Dus heb je behoefte aan extra energiecapaciteit omdat je wilt uitbreiden, verhuizen of verduurzamen, laat het ons weten. Met onze analysemogelijkheden kunnen we oplossingen bieden die niet alleen voor de korte termijn interessant zijn, maar ook een goede optie voor de toekomst.

Deel dit bericht

Meer nieuws

Schrijf je hier voor onze nieuwsbrief