Transparante energiefactuur voor je huurders

Verhuur je bungalows of appartementen zonder eigen aansluiting? Dan betalen je huurders waarschijnlijk iedere maand een vast bedrag voor energie. Met onze nieuwe Klaver-dienst kun je huurders voor het daadwerkelijk gebruik laten betalen. Het voorkomt verrassingen achteraf.

Huurders willen graag weten welk bedrag ze maandelijks kwijt zijn aan energie. Terecht. Maar dat is niet altijd eenvoudig te berekenen. Laat staan dat je transparant kunt zijn over bijvoorbeeld energiebelasting, opslag duurzame energie en energietarief. Vastgoedverhuurders rekenen daarom vaak een vast bedrag, in de hoop dat het achteraf niet ongunstig voor henzelf uitvalt.

Slimme meter

Klaver Energie introduceert binnenkort een nieuwe dienst die onaangename verrassingen achteraf voorkomt. In combinatie met het plaatsen van slimme meters kunnen wij voor iedere verhuurde woning exact de verbruikte energie vaststellen, inclusief alle heffingen en belastingen. Je huurders ontvangen hierover een transparante afrekening. Zo weten zij exact waarvoor ze betalen en loop je achteraf niet het risico dat je zelf moet bijbetalen. Wil je hier meer over weten, maak dan een afspraak met ons.

Deel dit bericht

Meer nieuws

Schrijf je hier voor onze nieuwsbrief