Offerte doorspreken? Fysiek én op afstand

Wil je een offerte of aanbieding graag in je mail ontvangen en daarna via telefoon of beeldbellen doorspreken? Vanaf nu kan het.

Klaver houdt van persoonlijk contact. Dus komen we graag naar je toe om een offerte of aanbieding persoonlijk toe te lichten. We hebben dan ook alleen klanten die op maximaal een uurtje rijden van ons zitten. “Het heeft ons veel opgeleverd”, zegt directeur Wim Daemen. “We kennen onze klanten goed en hebben een fijne relatie opgebouwd.”

Prettig

Verreweg de meeste klanten vinden die bezoekjes ook prettig; je kunt elkaar in de ogen kijken. “Maar we merkten ook dat sommige klanten het wel eens lastig vinden”, zegt Wim. “Zeker  eenmansbedrijven die hun gesprek moeten onderbreken als een klant binnenkomt. Want die gaat uiteraard voor.” Daarbovenop speelt het coronavirus. “Dat heeft ons allemaal ertoe aangezet om meer op afstand te regelen.”

Jij kiest

Daarom heb je als klant bij Klaver nu de keuze: we komen naar je toe om een aanbieding te bespreken óf we doen het op afstand. Wim: “In dat laatste geval mailen we je de offerte, die kun je dan rustig doornemen. Ook plannen we een afspraak om te bellen of te beeldbellen, op het moment dat het jou uitkomt. Op dat moment spreken we de offerte door. Als je toe bent aan verlenging van je energiecontract, vragen we je wat je graag wilt. Jij kiest.”

Deel dit bericht

Meer nieuws

Schrijf je hier voor onze nieuwsbrief