Nieuw bij Klaver: laadpalen voor je auto’s

Op veler verzoek kun je vanaf nu bij Klaver ook terecht voor de energie van je elektrische auto’s. Je kunt er nog geld mee verdienen ook.

In totaal leveren we drie soorten laadpalen: een laadpaal met een enkele aansluiting van 22 kW, een met een dubbele aansluiting (2×22 kW) en snelladers van 50 kW, 175 kW en 350 kW. In het laatste geval is je auto in 20 minuten tijd voor 80 procent opgeladen. Je kunt de laadpalen kopen of leasen.

Zo werkt het

Je laat ons weten dat je geïnteresseerd bent in laadpalen van Klaver. Wij komen dan bij je langs om de mogelijkheden door te spreken. Als je een besluit genomen hebt, zorgen wij voor de juiste installatie. Je krijgt daarna toegang tot het klantenportaal met rapportages over onder meer gebruik.

Geld verdienen

Laadpunten zijn een extra service voor medewerkers met een elektrische auto, maar je kunt er ook geld mee verdienen door de laadpaal open te stellen voor externe elektrische rijders. Je bepaalt zelf de prijs per kWh. Maandelijks krijg je het bedrag dat je verdient bijgeschreven.

Combinatie met zonnepanelen

Wellicht is het interessant om de benodigde energie voor laadpalen zelf op te wekken met behulp van zonnepanelen. We rekenen dat graag voor je uit. We kunnen ook de subsidieaanvraag voor je regelen.Interesse?
Wil je meer weten of ben je geïnteresseerd in laadpalen bij je bedrijf? Maak dan een afspraak om mogelijkheden, prijzen, voorwaarden en garanties te bespreken.

Deel dit bericht

Meer nieuws

Schrijf je hier voor onze nieuwsbrief