Loopt je contract dit jaar af? Binnenkort volgt een nieuw aanbod

Als je energiecontract in de loop van 2024 afloopt, ontvang je van ons voor de zomer een aanbod voor een nieuw contract. Daarbij kun je kiezen tussen flexibel, vast en MarktVast.

De winter is voorbij en de eerste zomerse dagen hebben we achter de rug. Dat betekent dat het nu de juiste tijd is om energie in te kopen. Want de gasopslagen zijn goed gevuld – en lopen niet snel leeg nu zomer eraan komt – en door de zon en warmte neemt de hoeveelheid zonne-energie sterk toe. Daardoor dalen de prijzen. We zijn extra alert en zullen het juiste moment kiezen om een nieuw collectief contract af te sluiten voor onze klanten waarvan het contract dit jaar afloopt.

Driejarig raamcontract

Als basis bieden we een driejarig raamcontract aan bij Hezelaer Energie, een betrouwbare en stabiele partij die op dit moment de beste producten voor de beste prijzen heeft. Binnen dit raamcontract zijn er ieder jaar drie keuzemogelijkheden:

  • Een dynamisch contract – je betaalt het inkooptarief op de energiemarkt, verhoogd met een kleine opslag. Het contract is maandelijks opzegbaar. Heel flexibel dus. Daartegenover staat dat je geen zekerheid hebt over de prijs.
  • Een vast contract – hiermee kies je voor zekerheid, je weet precies waaraan je toe bent qua tarief. We bieden contracten tot vijf jaar vast.
  • MarktVast – het tarief dat je voor je energie betaalt, is gebaseerd op de gemiddelde marktprijs van energie in het voorgaande jaar. In 2025 betaal je dus de gemiddelde prijs van 2024, in 2026 de gemiddelde prijs van 2025 enzovoorts. Je hebt dus steeds een jaar zekerheid.

Maximale flexibiliteit

Ieder jaar bekijken we samen opnieuw wat de beste optie is: dynamisch, vast of MarktVast. Zowel voor gas als voor stroom. Op deze manier kies je voor maximale flexibiliteit; met de huidige, continu veranderende energiemarkt, zien wij hierin veel waarde.

Houd je mail dus in de gaten als je energiecontract dit jaar afloopt!

Deel dit bericht

Meer nieuws

Schrijf je hier voor onze nieuwsbrief