Klaver verhuist terug naar hertje Venlo

Op 1 februari nemen we onze intrek in ons nieuwe kantoor Maasquartier op de Maaskade in Venlo. Een duurzaam, licht en open kantoor, met veel ruimte om door te kunnen groeien.

“We bestaan nu 12 jaar. In de eerste 5 jaar van ons bestaan zijn we liefst 5 keer verhuisd. We zitten nu al 7 jaar in Tegelen, dus het werd tijd dat we weer eens gingen verkassen.” Wim Daemen zegt het lachend. De verhuizing komt niet helemaal vrijwillig. “Wij zitten in Tegelen in het pand van Ptah Kunstadvies. Dit pand krijgt een andere bestemming. We zouden nog kunnen blijven, maar er gaat flink verbouwd worden hier. Daarom ben ik eens rond gaan bellen.”

Meteen verkocht

Binnen een paar dagen was het geregeld. “Ik kreeg de tip van het Maasquartier. We zijn gaan kijken en waren direct verkocht. Het is een mooie, lichte en open ruimte op de begane grond. Het is lekker laagdrempelig, klanten kunnen makkelijk binnenlopen. Maar vooral de open ruimte is prettig. In het statige pand in Tegelen hadden we gescheiden kantoorruimtes, straks zitten we allemaal bij elkaar. Dat vergemakkelijkt de samenwerking. Bovendien is er genoeg ruimte om te groeien.”

Lekker aan de Maas

Ook fijn is dat het een duurzaam en energiezuinig pand is, zegt Wim. “Het is goed geïsoleerd en energie wordt met zonnepanelen opgewekt. Prettig is ook dat we eigen parkeerplaatsen hebben.” Met de verhuizing keert Klaver Energie terug naar de binnenstad. Wim: “We hebben al op de Deken van Oppensingel gezeten en aan de Wilhelminastraat. De reuring van de binnenstad is fijn om in te werken. En hier zit je ook nog eens lekker aan de Maas. Wat wil je nog meer?” Benieuwd naar ons nieuwe onderkomen? Loop gerust binnen als je in de buurt bent.

Deel dit bericht

Meer nieuws

Schrijf je hier voor onze nieuwsbrief