Klaver rijdt 100 procent elektrisch: in de auto en op de fiets

De namen van links naar rechts; Wim Daemen (Klaver Energie), Yoshi van de Werff (Dekkers Tweewielers), Max Beijers (Klaver Energie) en Marvin Wagimin (Wealer).

Zit jouw bedrijf in de omgeving van Venlo-Centrum? Dan is de kans groot dat we voortaan op onze hagelnieuwe elektrische bakfiets Urban Arrow op klantbezoek komen. Met dank aan Wealer.

Klaver Energie en Wealer – voorheen AutoArena – kennen elkaar allang. Klaver verzorgt de energie-inkoop voor Wealer via een clickcontract, het autobedrijf zorgt ervoor dat Klaver zorgeloos elektrisch kan rijden. “We hadden een elektrische auto nodig voor onze nieuwe collega Max Beijers”, zegt Wim Daemen van Klaver. “Logisch dat ik daarvoor bij Wealer aanklopte. Toen we het over duurzame mobiliteit kregen, werd ik gewezen op de mogelijkheden om een fiets te leasen. Dat triggerde me.”

Totaaloplossing

“Wij willen klanten graag een duurzame totaaloplossing voor hun mobiliteitsvraagstuk bieden”, legt Menno Koetsruiter, salesmanager bij Wealer, uit. “Voor korte afstanden kun je ook de fiets nemen. In het kader van duurzaamheid staan klanten steeds meer open voor alternatieve mobiliteitsvormen. Om hierop in te spelen zijn we begin dit jaar een strategische samenwerking aangegaan met Dekkers Tweewielers in Wanssum. Wealer is voor de helft eigenaar geworden. Samen kunnen we op de veranderende behoefte van klanten inspelen. ”

Honderd procent elektrisch

Wim is er blij mee. “We zijn bij Dekkers Tweewielers geweest. Een geweldige zaak met een belevings- en testparcours. Ze hebben echt passie voor het vak. Wij hebben voor een bakfiets gekozen, die is lekker opvallend. Klanten die dicht bij ons in de buurt zitten, bezoeken we voortaan met de fiets. Dat spaart autokilometers en parkeergeld. En de e-Up voor Max is ook geregeld. Wij zijn 100 procent elektrisch, efficiënt en tevreden.”

Lees ook: Wealer en Klaver trekken samen op

Foto: Van links naar rechts; Wim Daemen (Klaver Energie), Yoshi van de Werff (Dekkers Tweewielers), Max Beijers (Klaver Energie) en Marvin Wagimin (Wealer).

Deel dit bericht

Meer nieuws

Schrijf je hier voor onze nieuwsbrief