Klaver of Van Klee?

Een energiecontract voor stroom en gas sluit je af via Klaver Energie. Maar als je vragen hebt over bijvoorbeeld verduurzaming, gaat zusterbedrijf Van Klee voor je aan het werk. Hoe zit dat?

Nog niet zolang geleden had je als klant alleen te maken met Klaver Energie. Of het nu ging om de inkoop van stroom of gas, een energiescan of verduurzamingsmaatregelen. Maar de energiemarkt is complex geworden. Vragen als ‘kan ik een zwaardere aansluiting krijgen?’ of ‘zijn zonnepanelen interessant voor mij?’ konden we vroeger makkelijk beantwoorden en verantwoorden onder het energiecontract dat je met Klaver had. Maar door onder meer netcongestie is tegenwoordig voor een adequaat antwoord onderzoek en analyse nodig.

Twee verschillende werelden

Daarom hebben we een duidelijk scheiding aangebracht tussen de werkzaamheden van Klaver Energie en Van Klee. Concreet geldt het volgende:

  • Klaver verzorgt alles wat met energie-inkoop en energiecontracten te maken heeft. Denk aan advies over je energie-inkoop en je contract, de daadwerkelijke inkoop en analyse van je energierekening, contract en netwerkfactuur. Dit alles valt onder het energiecontract dat je met Klaver hebt.
  • Van Klee is er voor alle technische vragen over bijvoorbeeld installaties, verduurzaming, energiescans, een EED-audit, verzwaring van de aansluiting. Het gaat om specialistisch werk, dat we altijd op basis van een offerte uitvoeren. Dit werk valt dus niet onder je contract met de energieleverancier of met Klaver Energie.  

Dus als je een energiecontract bij Klaver hebt en wilt verduurzamen, dan komt Van Klee voor je in actie.

Deel dit bericht

Meer nieuws

Schrijf je hier voor onze nieuwsbrief