Hezelaer: beste product voor de beste prijs

Waarom bieden jullie geen producten aan van alle grote energiebedrijven? Waarom werken jullie steeds meer samen met Hezelaer Energy? Deze vragen krijgen we regelmatig. Het antwoord: Hezelaer biedt op dit moment de beste producten voor de beste prijs.

De energiemarkt is de afgelopen jaren drastisch veranderd. We stappen over op elektriciteit, zitten volop in de transitie van fossiele brandstoffen naar duurzame bronnen en wekken energie steeds vaker kleinschalig en lokaal op. Daarbovenop spelen wereldwijde ontwikkelingen en oorlogen die van invloed zijn op de prijs van gas.

Eerlijk en transparant

Deze nieuwe werkelijkheid vraagt om nieuwe oplossingen, nieuwe samenwerkingen en nieuwe producten. Als Klaver Energie kijken we voortdurend wat het beste alternatief is voor onze klanten. Naast bestaande samenwerkingen met grote spelers als Engie en Sefe (voorheen Gazprom) zijn we daarom een partnership aangegaan met de Bredase leverancier Hezelaer Energy: een gezonde, betrouwbare en transparante partij die rechtstreeks op de beurs zaken doet en zijn producten onderbouwt met gedegen risicoanalyses. Bovendien ondersteunen ze hun klanten goed en willen ze dat steeds verder verbeteren. Als wij bijvoorbeeld wensen hebben om de klantervaring te verbeteren, dan pakken ze dat snel op.  

Beste flexibel en collectief product

Belangrijker nog: wat ons betreft heeft Hezelaer zowel voor een flexibel als collectief contract het beste product in de markt. Voor een flexibel contract betaal je de inkoopprijs van gas en elektriciteit op de dagmarkt, verhoogd met 1 eurocent. Transparanter kan niet, goedkoper vind je het nergens. En met het collectief contract CombiGarant kopen we de helft van de energie in op de termijnmarkt en de andere helft op de dagmarkt. Ook hiervoor betaal je de inkoopprijs plus 1 eurocent. Daarbovenop komt een kleine risico-opslag van 2 procent (bij normale aansluitingen zonder teruglevering), omdat we een deel ‘vast’ inkopen.

Ons specialisme

Als Klaver Energie willen we jou als klant steeds de beste optie geven, zodat je zelf geen offertes met elkaar hoeft te vergelijken. Dat werk hebben wij al voor je gedaan, dat is onze specialiteit. We gaan ervanuit dat je dat ook van ons verwacht. De producten van Hezelaer zijn ook gunstig als je zelf energie opwekt. Wil je daarover meer informatie, laat het ons dan weten. Wij berekenen graag of het interessant voor je is om zonnepanelen te plaatsen.

Deel dit bericht

Meer nieuws

Schrijf je hier voor onze nieuwsbrief