Help je installaties in topconditie

Een van je technische installaties begeeft het. Altijd op een moment dat het niet uitkomt. Door vooruit te kijken, voorkom je problemen en kun je gericht verduurzamen. Samen met je huisinstallateur kan Klaver een meerjarenonderhoudsplan opstellen en uitvoeren.

Je herkent het wellicht: hartje winter en je verwarming geeft er de brui aan. Of het is buiten snikheet en je airco stopt ermee. Monteurs zijn vaak niet snel ter plekke, want die hebben het druk met soortgelijke problemen. Jaarlijks onderhoud van installaties voorkomt deze problemen niet. Door vooruit te kijken en een meerjarenonderhoudsplan (MJOP) te maken, kun je die wél voor zijn. En tegelijkertijd verduurzamen.

Samen met je huisinstallateur

Met een MJOP brengen we het onderhoud aan elektrische installaties en klimaatinstallaties in kaart. Dat begint met een analyse van de huidige staat van de installaties en de verwachte levensduur van onderdelen. Op basis daarvan maken we een MJOP. Daarin nemen we ook het verduurzamen van de installaties mee: per 1 januari 2023 moet een kantoorgebouw minimaal energielabel C hebben. Samen met je huisinstallateur regelen we dat het MJOP uitgevoerd wordt.

De voordelen van een MJOP

  • Planmatig onderhoud voorkomt plotselinge uitval; je laat onderdelen vervangen op momenten dat installateurs tijd hebben.
  • Je komt niet voor verrassingen te staan, ook financieel niet.
  • Je werkt aan het verduurzamen van je installaties.
  • Je krijgt vaak subsidie op duurzame investeringen.

Wil je meer weten of een afspraak plannen? Neem dan contact met ons op.

Deel dit bericht

Meer nieuws

Schrijf je hier voor onze nieuwsbrief