Energiecontract: van flexibel tot vast

De energiemarkt is de laatste tijd tot rust gekomen. Daarom zijn alle energiecontracten van Klaver weer beschikbaar. Ook het MarktVast contract.  

Bij Klaver kun je kiezen uit 4 verschillende energiecontracten. Je keuze hangt vooral af van het risico dat je wilt lopen. Bij een flexibel product kan de prijs flink schommelen, bij een vast product kies je voor zekerheid. Bij elk product kun je rekenen op de vertrouwde Klaver-service, marktinformatie en toegang tot een eigen portal dat je inzicht geeft in je energieverbruik.

Dit zijn de 4 contracten:

  • Flexibel product. We kopen de energie voor je in op de dagmarkt. Concreet betaal je de kale beursprijs met een kleine opslag. Contract is maandelijks opzegbaar.
  • Clickcontract. We kopen je stroom en/of gas deels in op de langetermijnmarkt en deels op de dagmarkt. Als de prijs voordelig is voor de komende jaren, dan ‘klikken’ we die vast. Dat doen we voor je hele energieverbruik of een deel daarvan. Het andere deel kopen we in op de dagmarkt. Een clickcontract sluit je voor 3 jaar.
  • MarktVast. Dit is een vast contract voor 3 jaar dat steeds met een jaar verlengd kan worden. In het eerste jaar kopen we iedere dag 1/365e deel van je jaarenergieverbruik op de dagmarkt. In het tweede jaar betaal je het gemiddelde van die 365 delen. Zo betaal je per maand een vast bedrag en heb je geen last van plotselinge prijsschommelingen.
  • Vast contract. Hiermee kies je voor zekerheid. We bieden contracten tot 5 jaar vast.


Wil je meer weten over onze energiecontracten, neem dan contact met ons op.

Deel dit bericht

Meer nieuws

Schrijf je hier voor onze nieuwsbrief