Energieaanbieding voor klanten EP:Tummers: ‘Het past bij onze service’

De wasdroger, koelkast, vriezer en vaatwasser behoren tot de grootste energieverbruikers in huis. Elektronicaketen EP:Tummers wijst klanten daarom bewust op energiezuinige apparaten. En – in samenwerking met Klaver Energie – binnenkort ook op een voordelig energiecontract. “Dit is een verlengstuk van de service die we bieden.”

foto: Natascha Manders, HR-manager bij EP:Tummers

Het is feest bij EP:Tummers. Onlangs opende het bedrijf zijn negende winkel, in Asten. “De eerste buiten Limburg”, zegt Natascha Manders, HR-manager bij EP:Tummers. Volgens haar zal het niet de laatste zijn, want de keten heeft flinke groeiambities. “We doen het goed in de markt. Dat komt door goede producten voor scherpe prijzen en door onze winkels, waar beleving centraal staan. Maar we onderscheiden ons vooral met deskundige, klantgerichte medewerkers en een sterke service.”

Klanten bewustmaken

Die service bestaat onder meer uit goede uitleg van de apparaten, hulp bij de installatie en een eigen reparatiedienst. Binnenkort komt daar een nieuw onderdeel bij: het aanbod van een dynamisch contract. “We willen klanten bewust maken van hun energieverbruik”, zegt Natascha. “We hebben bijvoorbeeld workshops gegeven waarin we klanten inzicht gaven in het verbruik van hun apparatuur en uitrekenden wat ze konden besparen. Een dynamische contract sluit daarbij aan: op nieuwe wasdrogers en wasmachines zitten timers, zodat je het apparaat kunt inschakelen op het moment dat de stroom goedkoop is.”

Partner in energie

EP:Tummers werkt bij de extra service samen met Klaver. Natascha: “Klaver is al lang onze energiepartner. Ze kopen energie voor ons in en helpen ons om te verduurzamen en energie te besparen. Ze hebben ons bijvoorbeeld geadviseerd over ledverlichting en het gebruik van lichtsensoren, zodat het licht niet altijd overal aan is. Ook wijzen ze ons op pieken in ons energieverbruik. Samen kijken we wat we kunnen doen om die eruit te halen.”

Deel dit bericht

Meer nieuws

Schrijf je hier voor onze nieuwsbrief