Een kusje van Kaneman

Kaneman Entertastement in Blerick en Klaver werken al een aantal jaren samen. Wij leveren goedkope energie en geven advies, zij zorgen voor ‘entertastement’. Dat is heel wat anders dan een hapje en een drankje, aldus Maikel Kaneman. Voor bedrijven die medewerkers in december willen verwennen, heeft Kaneman nu een smakelijke box voor thuis: het kusje van Kaneman.

“Ik ontmoette Wim Daemen een aantal jaren geleden voor het eerst bij een sponsorclub van ’t Raodhoes in Blerick”, zegt Maikel. “Normaal gesproken wijzen we energiebedrijven snel de deur als ze met een of ander commercieel praatje aankomen. Maar het klikte en ik heb hem uitgenodigd om over energie te komen praten. Zij kopen nu al jaren gas en stroom voor ons in. Het contact is goed, ze zijn heel transparant over tarieven.”

Zonnepanelen

Klaver Energie heeft Kaneman Entertastement ook geholpen met een offertetraject voor zonnepanelen. Maikel: “Dat was begin dit jaar, we wilden graag zonnepanelen op ons dak leggen, zo’n 200 stuks. Maar toen kwam corona en hebben we het even in de ijskast gezet.” Door het virus kwam bijna de hele business plat te liggen, zegt hij. “Wij zijn het adres voor events, feesten en partijen. Dus we zijn wel blij dat we nu geen zonnepanelen geïnstalleerd hebben. Dat is toch een fikse investering.”

Herinneringen

De ambitie van Kaneman is om van ieder feest of evenement een herinnering te maken. “We willen altijd wat bijzonders doen. Met de aankleding, maar zeker ook met het eten. Dat moet in de eerste plaats lekker zijn natuurlijk, maar ook de presentatie moet top en verrassend zijn. Leuk is ook als het aansluit bij een thema of de mensen voor wie het feest is. Denk bijvoorbeeld aan een lekker drankje of sausje in een grote spuit op een feest voor ziekenhuispersoneel. Waarbij bedienend personeel gekleed is in doktersjassen.”

Kusje van Kaneman

De feestdagen komen eraan, maar zonder vieringen en kerstborrels. “Daarom hebben we een Entertastement-boxen gemaakt”, aldus Maikel. Er zijn 4 verschillende boxen: Kiss & Borrel, Kiss & Bites, Kiss & Taste en Kiss & Veggie, steeds voor 2 personen. Desgewenst inclusief een fles Cava. “Bedrijven kunnen hun medewerkers dan toch verrassen in de maand december. Zie het als een kusje van Kaneman om het in deze tijd net wat leuker en lekkerder te maken.” Wil je meer weten, neem dan contact op met Kaneman Entertastement.

Deel dit bericht

Meer nieuws

Schrijf je hier voor onze nieuwsbrief