Dit doen we

Analyse van je energiegebruik

Met onze unieke energiescan brengen we de besparingsmogelijkheden voor je organisatie in beeld. Via een vragenlijst en metingen halen we alle informatie op die nodig is voor een analyse en rapportage. Met behulp van analysesoftware stellen we een rapport op. Daarin vind je:
  • Je energieverbruik, afgezet tegen het landelijk gemiddelde in de branche, op basis van actuele benchmarkdata.
  • Een beoordeling van je bedrijfsgebouw(en) op verlichting, verwarming, koeling, machinepark en elektrische installaties.
  • Verbetervoorstellen, inclusief benodigde investering, verwachte opbrengst en terugverdientijd. We kunnen duurzame oplossingen ook installeren. Als er subsidies zijn waarvan je gebruik kunt maken, dan nemen we die mee in de uitwerking.

Analyse van je contracten

Energierekeningen, contracten, energiebelasting. Administratieve rompslomp. Die nemen we graag van je over. We analyseren je energierekening, contracten en netwerkfactuur. Vaak zijn daar al de eerste financiële besparingen te halen. Ook bekijken we of je energiebelasting terug kunt krijgen. Gratis. Krijg je geld terug, dan vragen we daarvoor een fee. Een faire deal, toch?

Scherpe energietarieven

Offertes aanvragen, energietarieven vergelijken. Het is gedoe, horen we vaak. Dat is het ook, zeker als je appels met appels wilt vergelijken. Daarom kiezen veel ondernemers voor de makkelijke weg: verlengen. Dat is zonde, want door slim in te kopen, kun je veel geld besparen. Wij houden de energiemarkt 24/7 in de gaten. Zo bepalen we het gunstigste moment om in te kopen. We nemen de administratieve rompslomp van je over en geven je een seintje als het aantrekkelijk is om energie voor een nieuwe contractperiode in te kopen. Helder en transparant. En stilzwijgende verlenging, daar doen we niet aan.