‘Dankzij het advies van Klaver is het toch aangenaam binnen’

Full Account adviseurs en accountants voegde vorig jaar zijn kantoren in Well en Venray samen. Het bedrijf betrok de schitterende kapel van het Sint Jozefklooster in Venray. Om het comfortabel en duurzaam te maken, schakelde Full Account Klaver in. “Ze leggen integraal verbanden om het optimale resultaat voor je te realiseren.”

Full Account, met behalve in Venray ook een kantoor in Venlo, heeft een duidelijke visie. “Onze ambitie is om vanuit onze professie en visie de doelen van de ondernemers te realiseren”, zegt directeur John Straten. “We willen een warenhuis van zakelijke diensten voor hen zijn, maar we hebben niet alle specialismen zelf in huis. Daarom werken we nauw samen met ondernemingsrechtadvocaten, arbeidsjuristen, vastgoedexperts, verzekeraars, taxateurs, notarissen en anderen. Ook met de energiespecialisten van Klaver. Om de samenwerking met de specialisten goed vorm te geven, hebben we op beide locaties een ontmoetingsruimte waar klanten en specialisten met elkaar werken, kennis delen én ophalen.”

Aangenaam

Toen Full Account besloot om zich in de kapel van het Sint Jozefklooster in Venray te vestigen, belde John direct Wim Daemen van Klaver Energie. “Kloosters zijn niet gebouwd om comfortabel in te werken. Ik wilde voorkomen dat we gigantisch zouden moeten stoken. Wim heeft een plan gemaakt met maatregelen. Dankzij onder meer speciale verf die de warmte binnenhoudt, voorzetramen en zonnecollectoren kan het met een beperkt energiegebruik toch aangenaam zijn binnen. Ook voor onze nieuwbouw aan de Deken van Oppensingel in Venlo hebben we meteen energiebesparende maatregelen genomen, zoals de installatie van warmtepompen.”

Ideale partner

John vindt dat nog te weinig ondernemers de energietransitie op de agenda hebben staan. “Door wet- en regelgeving – C-label in 2023 en A-label in 2030 – ontkom je er niet aan om te investeren in duurzaamheid. En met de huidige energieprijzen kun je er beter meteen aan beginnen.” Wat hem betreft is Klaver daarbij de ideale partner. “Klaver heeft specialistische kennis van zaken, zowel in tarieven als in techniek. Ook kijken ze integraal naar energiecontracten en besparingsmogelijkheden. Een ideale combinatie.”

Deel dit bericht

Meer nieuws

Schrijf je hier voor onze nieuwsbrief