Collectief inkopen loont: schrijf je nu in!

Ook dit jaar gaan we weer collectief gas en stroom inkopen voor klanten. Je kunt je daarvoor nu inschrijven.

De afgelopen jaren zijn we succesvol geweest met collectieve inkopen voor klanten. Alleen in 2022 al hebben we 5 collectieve clickcontracten gesloten. We hebben gunstige tarieven kunnen afspreken voor klanten, ondanks de hoge energieprijzen. 

Ik doe mee aan een collectief clickcontract!

 

Raamcontract voor 3 jaar

Daarmee gaan we in 2023 door. Concreet sluit je een clickcontract af voor 3 jaar. Dit is een raamwerkcontract. Binnen dat contract kopen we je stroom en/of gas deels in op de langetermijnmarkt en deels op de dagmarkt. Als de prijs voordelig is voor de komende jaren, dan ‘klikken’ we die vast. Dat doen we voor je hele energieverbruik of een deel daarvan. Het andere deel kopen we in op de dagmarkt, op het moment dat er relatief weinig vraag en het aanbod groot is. Want dan is de prijs het laagst.

Schrijf je nu in

De inschrijvingen voor gas en elektriciteit zijn nu geopend. Als een collectief vol is, kopen we daadwerkelijk energie in. Dat zal waarschijnlijk dit voorjaar zijn.  Meer informatie over het clickcontract vind je op onze site. Via het formulier hieronder schrijf je je in. Ook aanvullende vragen kun je hier stellen.

Schrijf je in!

En wij nemen contact met je op

Deel dit bericht

Meer nieuws

Schrijf je hier voor onze nieuwsbrief