Clickcontract

Waarom het clickcontract de beste energieoptie is

Met clickcontract van Klaver Energie profiteer je optimaal van de prijsschommelingen op de energiemarkt. Daarom is het clickcontract de voordeligste manier om energie in te kopen.

Wat is een clickcontract?
Met een clickcontract kopen we je stroom en/of gas deels in op de langetermijnmarkt en deels op de dagmarkt. Als de prijs voordelig is voor de komende jaren, dan ‘klikken’ we die vast. Dat doen we voor je hele energieverbruik of een deel daarvan. Het andere deel kopen we in op de dagmarkt, op het moment dat er relatief weinig vraag en het aanbod groot is. Want dan is de prijs het laagst.

Hoe werkt het?
Je sluit een clickcontract af voor 3 jaar. In dat contract stemmen we samen af wat in jouw situatie het gunstigste is om te doen. Dat is maatwerk. In een contract voor gas houden we rekening met je plannen om te verduurzamen. Dus als je in de loop der jaren minder gas gaat verbruiken of zelfs gasloos wordt, dan nemen we dat mee in het contract. Binnen het raamcontract zoeken wij de scherpe aanbiedingen op de beurs. Via marktinformatie en een goede onderbouwing houden we je op de hoogte van de inkopen die we doen.

Samenwerking met ENGIE
Bij het clickcontract werken we samen met energiebedrijf ENGIE. Samen met de experts van de ENGIE Market Desk volgen we de markt nauwgezet en kennen we de laatste ontwikkelingen, zowel lokaal als internationaal. Met onze gezamenlijke kennis kunnen we slimme inkoopbeslissingen nemen. Samen zijn we altijd op de hoogte van prijsfluctuaties, zodat jij optimaal profiteert van de dynamiek op de energiemarkt.

De voordelen op een rij

  • Je profiteert van de prijsschommelingen op de energiemarkt
  • Je koopt rechtstreeks op de beurs, dus er is geen tussenpersoon die geld aan je verdient
  • Transparant
  • Met een clickcontract voor stroom kies je voor groen. Want wij vergroenen alle ingekochte energie met Europese windcertificaten.

Schrijf je hier voor onze nieuwsbrief