Clickcontract voordeligste optie voor (middel)grote bedrijven

Het clickcontract – nieuw bij Klaver Energie – is voor (middel)grote bedrijven de voordeligste manier om energie in te kopen, zegt Wim Daemen van Klaver Energie. “Het is maatwerk, samen kijken we wat voor jou het gunstigste is.”

Kies je voor een clickcontract, dan koopt Klaver je energie deels in op de langetermijnmarkt (Endex) en deels op de dagmarkt (APX). Wim: “Op dit moment is het niet zinvol om een vast contract te sluiten. Maar het kan wel gunstig zijn om nu alvast energie voor 2024 of 2025 in te kopen. Geheel of gedeeltelijk. Kies je voor gedeeltelijk, dan kopen we de overige energie in op de APX.” Klaver gaat bij een clickcontract als het ware op zoek naar koopjes. “Vergelijk het maar met het afstruinen van de supermarktfolders”, legt Wim uit. “We pikken de scherpe aanbiedingen ertussenuit.”

Maatwerk

Als klant sluit je een raamcontract voor 4 jaar af met Klaver. “Dat is maatwerk. Samen kijken we wat het meest gunstige is om te doen. Vervolgens gaan we met het raamcontract aan de slag op de energiemarkt. Via marktinformatie en een goede onderbouwing houden we je op de hoogte van de inkopen die we doen. Het is heel transparant. En als klant betaal je gegarandeerd het minste voor je energie.

Wil je meer weten over het clickcontract? Neem dan contact met ons op.

Deel dit bericht

Meer nieuws

Schrijf je hier voor onze nieuwsbrief