‘Als je onbetrouwbaar bent, ben je zo uitgespeeld’

Martin Cuypers heeft zich ontwikkeld van leverancier van kantoorartikelen tot ontwerper en inrichter van kantoren en verblijfsruimtes in hospitality en zorg. Voor energie vertrouwt het bedrijf op Klaver Energie. “Dankzij hen hebben we een voordelig vast contract.”

Het gaat goed met Martin Cuypers. Waar het bedrijf zich vroeger via eigen winkels puur richtte op kantoorartikelen, kwamen daar in de loop der jaren kantoormeubelen bij en groeide het uit naar complete projectinrichtingen. Aanvankelijk voor kantoren, maar inmiddels ontwerpt en verzorgt Martin Cuypers ook complete inrichtingen voor bijvoorbeeld hospitality en zorg.

Eyeopener

“Corona heeft ons de ogen geopend”, vertelt commercieel directeur Eric Arts. “De pandemie liet zien hoe kwetsbaar je bent als je je puur op één sector richt. Daarom hebben we ons verbreed. Onze kracht ligt in ontzorging van klanten. We creëren sfeervolle werk- en ontvangstomgevingen. Voor kantoren, maar bijvoorbeeld ook voor zorginstellingen, crematoria en schouwburgen. Samen met onze partners doen we alles van ontwerp tot en met uitvoering. Vloeren, licht, kleuren, meubels, noem maar op. Hiervoor hebben we een succesvolle conceptaanpak ontwikkeld.”

Vertrouwen

Klanten vertrouwen op de kennis en kunde van Martin Cuypers, merkt Eric. “Wij zitten dichtbij en kennen onze klanten, vaak via netwerken. Je moet dan transparant, eerlijk en betrouwbaar zijn. Anders ben je snel uitgespeeld.” Dat vertrouwen heeft hijzelf ook in Klaver Energie. “Ik ken Wim al langer. We hebben elkaar beter leren kennen via onze gezamenlijke passie voor hardlopen. Iedere donderdagmorgen om 7 uur staan we in Horst aan de start bij ons clubje. We rennen dan onder begeleiding van een loopcoach, daarna ontbijten we samen. Een heerlijk begin van de dag.”

Geen paniekvoetbal

Klaver koopt energie in voor Martin Cuypers en helpt het bedrijf met energiebesparingen en verduurzaming. Eric: “Dankzij Klaver hebben wij nog een voordelig contract tot volgend jaar. Klaver heeft ons ook geadviseerd over zonne-energie en andere duurzaamheidsmaatregelen. Je kunt en leest zóveel over duurzaamheid en energie. Daarom ben ik blij met de realistische adviezen van Klaver – je hoeft dan geen paniekvoetbal te spelen en kunt besluiten nemen op basis van goede adviezen. We zijn blij met de samenwerking.”

Deel dit bericht

Meer nieuws

Schrijf je hier voor onze nieuwsbrief